Учасники Асоціації у ЗМІ

Учасники Асоціації у ЗМІ

17

Кві

2023

ДАРИВІТ САН Форте від «Sun Pharma»: підтримка балансу кишкової мікрофлори

Учасники Асоціації у ЗМІ

ДАРИВІТ САН Форте від «Sun Pharma»: підтримка балансу кишкової мікрофлориФармацевтична компанія «Sun Pharma» з глобальними доходами понад 4,5 млрд дол. США є однією з найбільших фармацевтичних компаній у світі, що спеціалізується у сфері виробництва генериків. Варто відзначити, що однією з ключових терапевтичних сфер «Sun Pharma» є шлунково-кишкові захворювання, які виникають внаслідок порушення балансу кишкової мікрофлори. У даному напрямку на ринку України «Sun Pharma» представляє дієтичну добавку ДАРИВІТ САН Форте, до складу якої входить оптимальне поєднання лактобацил та біфідобактерій, необхідних для якісної профілактики антибіотик­асоційованої діа­реї (ААД).

Детальніше

10

Кві

2023

Компанія Abryl успішно пройшла аудит американського регулятора FDA

Учасники Асоціації у ЗМІ

Компанія Abryl успішно пройшла аудит американського регулятора FDAКомпанія Abryl — одна з провідних фармацевтичних компаній у сфері виробництва генеричних лікарських засобів, зусилля якої фокусуються на сегменті рецептурних препаратів. В Україні компанія почала працювати з 2006 р. Серед її популярних брендів на нашому ринку, зокрема, представлені антибактеріальні препарати для системного застосування, засоби, що застосовуються при пептичній виразці та гастроезофагеальній рефлюксній хворобі, протигрибкові ліки.

Детальніше

31

Тра

2022

Фармкомпанія Euro LifeCare/Konark передала Харкову сучасний автомобіль швидкої допомоги

Учасники Асоціації у ЗМІ

Фармкомпанія Euro LifeCare/Konark передала Харкову сучасний автомобіль швидкої допомогиФармацевтична маркетингова компанія Euro Lifecare разом із українським фармдистриб'ютором "Конарк Інтелмед" передала Харкову сучасний автомобіль швидкої допомоги.

Детальніше

31

Тра

2022

Індійські фармкомпанії продовжують підтримувати Україну

Учасники Асоціації у ЗМІ

Індійські фармкомпанії продовжують підтримувати УкраїнуЗ огляду на вторгнення росії в Україну, що триває, Індія та компанії — учасники Асоціації індійських фармацевтичних виробників (Indian Pharmaceutical Manufacturer’s Association — IPMA) продовжують надавати гуманітарну допомогу Україні. Крім того, індійські фармацевтичні компанії докладають значних зусиль для забезпечення поставок лікарських засобів в Україну.

Детальніше

20

Тра

2022

Українські співробітники індійської «Діа Фарма Лімітед» від початку війни відновили роботу лікарями та медсестрами в українських лікарнях

Учасники Асоціації у ЗМІ

Українські співробітники індійської  «Діа Фарма Лімітед» від початку війни відновили роботу лікарями та медсестрами в українських лікарнях Співробітники індійської фармкомпанії «Діа Фарма Лімітед» (Dia Pharma Limited) із початку війни працюють волонтерами там, де на сьогодні проживають, і відновили роботу лікарями та медсестрами в українських лікарнях у регіонах, де тривають інтенсивні бойові дії.

Детальніше