Заходи Асоціації

Заходи Асоціації

19

Кві

2023

Запрошуємо на Фармацевтичний форум "Фарма@фокус на пацієнта: реєстрація ЛЗ, фармаконагляд, оцінка медичних технологій"

Заходи Асоціації

Запрошуємо на Фармацевтичний форум "Фарма@фокус на пацієнта: реєстрація ЛЗ, фармаконагляд, оцінка медичних технологій"Запрошуємо на Фармацевтичний форум "Фарма@фокус на пацієнта: реєстрація ЛЗ, фармаконагляд, оцінка медичних технологій", який відбудеться 26 квітня 2023 року! МЕТА ФОРУМУ - розглянути актуальні питання Реєстрації ЛЗ, ФАРМАКОНАГЛЯДУ, Оцінки медичних технологій в Україні та з'ясувати нагальні питання цього важливого компоненту охорони здоров'я.

Детальніше

18

Сер

2022

Міжнародна виставка обладнання та технологій для фармацевтичної промисловості PHARMATechExpo

Заходи Асоціації

Міжнародна виставка обладнання та технологій для фармацевтичної промисловості PHARMATechExpoМіжнародна виставка обладнання та технологій для фармацевтичної промисловості PHARMATechExpo – єдина в Україні виставка, в рамках якої представлений весь процес фармацевтичного виробництва – від розробки субстанцій та контролю якості сировини, обладнання для виробництва фармацевтичних препаратів і пакувальних технологій до транспортування, зберігання лікарських засобів і підбору персоналу.

Детальніше

20

Вер

2021

Науково-практична програма заходів Міжнародного фармацевтичного Конгресу

Заходи Асоціації

Науково-практична програма заходів Міжнародного фармацевтичного Конгресу19-21 жовтня 2021 року відбудеться XI Міжнародна виставка обладнання та технологій для фармацевтичної промисловості PharmaTechExpo. PHARMATECHEXPO – єдина в Україні і Східній Європі міжнародна виставка, на якій представлено весь спектр обладнання, сировину та технології для виробництва фармацевтичних препаратів, БАДів і косметики.

Детальніше

18

Бер

2021

Запрошуємо 22-26 березня 2021 року взяти онлайн участь у «INDO — CIS CONNECT: VIRTUAL PHARMA BSM»

Заходи Асоціації

Запрошуємо 22-26 березня 2021 року взяти онлайн участь у «INDO — CIS CONNECT: VIRTUAL PHARMA BSM»Indian Pharmaceutical Manufacturers Association (IPMA) — Асоціація індійських фармацевтичних виробників та Pharmaceuticals Export Promotion Council of India (Pharmexcil) — Рада з просування експорту фармацевтичних препаратів Індії запрошують 22-26 березня 2021 року взяти онлайн участь у «INDO — CIS CONNECT: VIRTUAL PHARMA BSM».

Детальніше