Новини Асоціації

Новини Асоціації

27

Гру

2023

Асоціація індійських фармацевтичних виробників вітає з прийдешніми новорічними святами!

Новини Асоціації

Асоціація індійських фармацевтичних виробників вітає з прийдешніми новорічними святами!Цей 2023 рік - рік стійкості, мужності, єдності, взаємодопомоги та підтримки. Ми - індійські фармацевтичні компанії - виробники фармацевтичної продукції, залишаємося пліч-о-пліч з вами в цей скрутний для українського народу час, щоб спільно турбуватися про найцінніше - здоров'я нації!

Детальніше

16

Вер

2023

Зустріч учасників IPMA з Генеральним директором Державного експертного центру Міністерства охорони здоров’я України НАГОРНОЮ ОЛЕНОЮ ОЛЕКСАНДРІВНОЮ та експертами МОЗ України

Новини Асоціації

16.09.2013 відбудеться зустріч учасників IPMA з Генеральним директором Державного експертного центру Міністерства охорони здоров’я України НАГОРНОЮ ОЛЕНОЮ ОЛЕКСАНДРІВНОЮ та експертами МОЗ України. В ході зустрічі планується обговорити нагальні питання реєстрації в Україні лікарських засобів іноземного виробництва.

Детальніше

11

Вер

2023

Дорогі колеги! Шановні спеціалісти фармацевтичної справи!

Новини Асоціації

Дорогі колеги! Шановні спеціалісти фармацевтичної справи!Асоціація індійських фармацевтичних виробників (IPMA) має за честь долучитися до вітань, які сьогодні лунають на адресу фармацевтичних працівників України. Сьогодні українські фармацевти — це професіонали, які увібрали у себе такі якості, як стійкість, старанність і уважність, знання та експертизу, доброзичливість та співчуття.

Детальніше

23

Сер

2023

З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ, УКРАЇНО!

Новини Асоціації

З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ, УКРАЇНО!Свободолюбивий народе незламної України! Нехай Ваша країна продовжує рости та розвиватися як світлий приклад сильної, героїчної нації. Будьте мужніми й вільними у всіх сферах державного й суспільного життя!

Детальніше

27

Бер

2023

Індія — потужний гравець у світі R&D лікарських засобів

Новини Асоціації

Індія є потужним гравцем глобального фармацевтичного сектору. Вона є найбільшим постачальником непатентованих ліків та забезпечує 20% світового експорту генериків*. Країна посідає 3-тє місце у світі за обсягами фармацевтичного виробництва у натуральному вираженні та 14-те — у грошовому еквіваленті.

Детальніше